isabellpetrusson.blogg.se/

Nu får ni börja läsa min ''nya'' isabellpetrusson.blogg.se/



isabellpetrusson.blogg.se/

isabellpetrusson.blogg.se/

Jaop

Nu har jag tat bort min gamla blogg, men går ej att skapa en ny blogg med samma namn ännu, så blir bara att vänta och se!
Nu så blir det att gå ut och springa, sedan blir det att äta frukost (woops), skall till stallet vid klockan 2 eller nått så har nog lite tid på mig. Riktigt fint väder ute, får la hoppas på att det är lika varmt?

See ya





Har bestämt mig nu... (ev..)

Jag skall ta bort ''isabellpetrusson.blogg.se'' därefter starta upp en ny med samma namn, kommer ej att ta bort denna bloggen. MEN Jag kommer att sluta blogga på den.
Förut när jag tittade tillbaka på min gamla blogg, blev jag besviken på denna bloggen... Varför blev inte denna lika lyckad liksom?
Därför skall jag köra om fast med ett bra namn, liksom tagga för vad jag vill och den jag är... MORE MORE!
Tror det kommer bli bättre än någonsin!

Bilder från min gamla blogg...:





//Isabell

My Friday

Dagen i skolan var riktigt seg, lala massa things som inte är så roligt....blabla min dåliga engelska..osv...
Sedan var det dressyr träning som gick förjävligt...jaja....Känner att dagen vart så rolig...
Nae men vissa saker var ju rätt bra, har i vilket fall vart så duktig och sprungit, heja mig!
Menmen imorgon är det en ny dag: Massa roliga nya saker att göra. Skall till stallet ocksådant sen får man la se vad man hittar på?
Se yay! Imorgon kommer nått nu, bara att vänta och se!

Mys med bambi! <3<3



Hård dressyrträning...

yees, idag stod dressyrträning på schemat. Hååård, kämpa som bara 7ton!!! Mkt bättre, men inte någon super bra träning, han gick mkt bättre igår... Gör han alltid när jag rider barbacka!...mhm. Men aa nästa vecka skall jag rida barbacka vid de flesta tillfällena, förutom när jag tränar.

Kika in på min gamla blogg HÄR! Bara för att se om den funkar!




isabellishen.blogg.se



Nu kan ni följa bloggen via bloglovin, HÄR!

Ni kan även gilla bloggen på facebook, HÄÄR!

Don't tell me everything, i'm not perfekt just more perfect then you. Don't say i'm stupid, i'm not best i am just better then you.

Yesbox, visa attityd.

Seriöst, allvarligt, moget, uääk, walla? Men ta till nått för t*san!! Stå inte bara där och låt människorna ta dig vart dem vill!!!
Det finns bättre än dem, du kan inte göra nått åt dem, det kommer ändå bara bli värre... Save yourself and let all the other die in the fire.
Dag in dag ut ser man personer som faktiskt inte vill men de tror att de måste....så därför: Visa attityd! Nobody without you can, stop yourself



Obeskrivligt....

Vad man kan utvecklas mycket på att bara tiden går, har inte tränat mkt sen sist men ändå så gick han bättre än någonsin, red han inte så mkt men det jag gjorde var heelt obeskrivligt. Det lilla kan ändra sååå mkt! Just see.... NExt Week we are back...!

Bloggar jag läser!

Bloggar jag läser regelbundet:

NellieBerntsson

LinnOlsson

ErikaBenjaminsson

LinnStrelin
JosefinePehrson
Bloggar jag läser då och då:

MadeleineWard

JessicaChristofferson
LinaSkånberg
PonnySanning
Nya bloggar jag läser:

SmillaBerntsson
JaninaDimberg
Det är ungefär dessa bloggar jag läser!



Haha ingenting är lika med noll, hundra är lika med HUNDRA!

För ett årsedan tävlade jag nästan ingenting... Alltså jag var knappt ute på nånting, då gick det ju i och för sig ganska dåligt i dressyr och han var inte igång i hoppningen, men iår så har jag redan varit ute på en

del tävlingar men då har han gått okej i dressyren och varit jätte bra i hoppningen.



Till heljen skall jag hoppa en clearound, heljen därefter skall jag på en dressyrtävling, sen en till liten dressyrtävling, jag vet även några till tävlingar som jag skall vara med på... Och glöm inte i heljen var jag

ute på hoppning och heljen innan på dressyr... Things happening!! Walla!





Tänk vad vi tagit oss uppåt i hopningen, jag har startat 70 cm än gång innan och det gick feyfifbhbfrjr

dåligt.... Nu kan vi faktiskt snart starta 80 skall bli jätte skojj tycker jag, det är en sak med Chili tyvärr

hade tänkt att ta det i ett inlägg men har inte hunnit... Men det kommer!



GE MIG OCH CHILI LYCKA TILL DETTA ÅRET, THE LAST YEAR TOGHETER!




Högt....fast nee...

Fått upp ett litet bloggsug... Ett litet tips: Försök att göra ett lite längre inlägg med lite mer bilder som handlar om nått kul, liksom så att det blir ett inlägg som du verkligen är nöjd över... Tycker nämligen att det kan hjälpa ibland och när statistiken är hög såklart....
Alltså min statistik är inte hög, verkligen inte. Men tycker det är väldigt kul när den höjs, även fast det inte är med många så är det ändå något (för mig)!

Just love fruits and homework....

Yesbox, bara att älska situtionen... Läxor men som tur får man lite frukt på köpet! Like it!
Någon mer än jag som älskar att göra iordning en frukt tallrik till läxorna, dock har jag gjort de flesta läxorna så då blir det la att kika in på lite bloggar och göra lite inlägg... Skall jag kika in på din? ::)

Bambi boy!

Stackars lilla Bambi, stackars lilla BAMBI!!
Stackaren har skadat ena bakbenet, så han har haltat jätte mycket, inte bra förra året vid denna tiden skadade han ena framtassen. Men jag vet inte vad han har gjort, förra året haltade han på benet men då var det heelt uppsvullet!! Och nu har han bara gått snett och haltat, dock har han blivit mycket friskare och haltar inte jätte mkt. Hoppas  Bambin kryar på dig!!



Bilder och annat från bohuscupen omg.1

Se min ''intervju'' HÄR!

Visst är han fin?

Lite snabbt om dagen!

Först skola, dagen gick fort! Härligt. Därefter åkte jag hem till Erika, gick till hennes stall med henne och fixade, red även lite på hennes häst och fotade lite när hon red....hehe....
I vilket fall kom jag hem för en stund sedan och har gjort ''lite'' läxor....hmhm.... Ja i vilket fall har jag kommit en bra bit på vägen, skall plugga imorgon också men på torsdag skall allt vara klart, så ja nu blir det att ta vara på min sista fritid innan jag skall sova!
Chili fick vila idag, gött för honom som gått ganska ordentligt i heljen.





Right now!

Har laddat upp bilder och sådant ifrån igår och även lite bilder ifrån andra tillfällen!
Alldeles strax kommer Janina hit! See ya later!

Smakprov:




Skola + Stall = Number 1

Jag trodde ungefär att jag skulle vara heelt död i skolan idag, men vet ni? Jag var piggare en vanligt! Haha!
Därefter till stallet, tänkte skritta ut Chili en bit men den planen blev förändrad när någon höll på att såga vid vägen, som fegisen skulle våga gå förbi det... Nä! Men kom på en lysande ide som passade denna dag ganska bra. Det fanns nämligen vattenpölar i paddocken, så tränade Chili med att gå i vattenpölarna! Oh, vad skall man säga det var ganska mycket skillnad från när vi börja tills vi slutade!

Jag kom hem för en stund sedan och gjort lite läxor, så nu tänkte jag sätta mig och ta itu med allt.




Lyckat för mig...

Dagen för mig blev ganska lyckad! Inledde dagen med att bli felfri i clearounden, därefter i lagklassen fick jag ihop en helt okej runda som räckte till en andra placering!!! Tur det, för tävlingen var i annat fall värdelös..... Verkligen ALLT inte minst att det två timmars bil väg: Det var mega dåligt upplagt och man fick inte reda på nånting, dåligt tycker jag. Dem andra i mitt lag hade anmält sig fel pg.a. att det var knäppt upplägg, så de red ingen förklass som de hade kännt för.
Men som sagt är jag endå nöjd över Chili, Vi hade ju trots allt en trevlig dag! Haha, blev även interjuvad.... Ni kanske vill se?!......HAha

Ps: Bild ifrån interjuveln....



Tagga!

Idag har det verkligen inte funnits nått som heter ''blogga''! Har varit och handlat, tittat på dressyr, ridit ut Chili, borstat och knoppat Chili, fixat svans och hovar, mockat och packat in i bilen!
Ja, nu är det bara att återstå och vänta tills imorgon!
Imorgon blir det att gå upp vid klockan 5.... Känns som att jag kommer vara lite... Död? Inte minst med det: Det tar 2 timmar att åka dit! Förhoppningsvis blir det än rolig, trevlig och mysig dag endå!
Åhh, vill tillbaka!

I'm happy too

Bloggade inte något mer igår pg.a. att jag var så *** trött, men kvällen hos Erika med andra människor var rolig värre!!! Lite läskig ocksåå!
Men idag blir det att åka till stallet och rida en liten sväng, därefter: grov städning på min häst och packa, knoppa och lite andra saker man brukar göra inför en täävling! Idag är det liksom bara att tagga inför imorgon! Jag tror faktiskt att det kommer bli ganska roligt ändå. Vem vet?



Eraiiika

Var i stallet förut och red Chili pållen, gick ganska bra tycker jag! Funkade bra! Blev ingen dressyr, men lite markarbete blidde bra!
Nu är jag hemma och chillar, skall om en stund åka till Erika, rolig kväll i think.
Sålänge blir det att fixa sig lite!
O mata lille Baambiii!




Calippo shots

Hm...Har en fråga, Är denna glassen god verkligen?
Har aldrig vågat testa men många säger att den är god! Är den det? ;)

No ork

Denna veckan har jag inte haft den orken som jag trodde att jag hade, no no no inte bra! Har liksom inte hittat de rätta orden, konstigt nog har jag liksom haft för mycket för att änns tänka på vad jag skall skriva. Vissa dagar är liksom allt redan igenom tänkt, jag vet redan exakt vad jag skall skriva (i detalj), vissa dagar allt bara flyter på jag skriver och skriver fasten jag egentligen inte har kontroll på vad! Som te.x. idag..... Nu tänker jag bara.... SHIT!

Men aja fattar ni ingenting, som att jag sitter i skolan och gör världens seriösaste inlägg, haha inlägget är gjort dagen innan och vad det är jag tänker då liksom!



Vilken är den bästa hästen?

Alla tycker ju olika, alla hästar är fina på sitt sätt! Men skulle jag få välja hade jag självklart sagt......
RED HOT CHILI PEPPER!!







Vem är.... ehm.... Baaambiii????

Ja du, det är min katt! Fast man kan ju säga Bambi annars.
Bambi är 1, 5 år gammal och grå randig, han hatar att vara ute eftersom han blir mobbad.
Men att vara inne både tackar han och bugar för! Haha, han är självklart ute MED.
Bambi är vilket fall uppvuxen här hemma, Pippi är hans mamma!

Hade tänkt och dela md mig lite mer av katterna, skulle det vara lite skojj?









NOOOW!

Kom nyss hel från stallet, blev ''uteritts träning'' fast det är la inte så mkt träning egentligen, men det är alltid bra att rida ut liksom.
Morgonen i skolan var seegt, men på eftermiddagen blev det ju värsta najjst att vara i skolan, upptäckte liksom att nästan allt var klart som skall vara klart imorgon! Skojj!

Nu, resten av veckan blir det att tagga bohuscupen, på söndag gäller det ju! YAY!


Baambiii hänger förstås på! Det är ju Baaambiii!!



Misslyckad.....

Idag har det varit en sån där dag då man verkligen haft det segt, man är helt utmattad och försöker göra det bästa av situtionen och självklart misslyckas man...... Nämn något som jag inte misslyckats med liksom!
Får nog ta lite vilo idag från bloggandet, men det kan hända att det ligger några tidsinställda (Vet inte).




Min nya profil!

Såhär lyder den:

Hej!
Jag heter Isabell och jag är född år 1999.
Jag bloggar om allt omkring mig bl.a. hästar!
Jag satsar på min ryttarkarriär och försöker satsa, och vad alla än TROR om mig vet jag att jag en dag kommer att lyckas!
Följ min blogg och läs om hur det är att misslyckas men ändå känna hur man gör framsteg!
Hej!
Jag heter Isabell och jag är född år 1999.
Jag bloggar om allt omkring mig bl.a. hästar!
Jag satsar på min ryttarkarriär och försöker satsa, och vad alla än TROR om mig vet jag att jag en dag kommer att lyckas!
Följ min blogg och läs om hur det är att misslyckas men ändå känna hur man gör framsteg!
Beskriver detta min blogg bra?
Misslyckad dressyr
Vi gör framsteg
Allting runt omrking!

Matte...

Skoldagen har passerat, Chili har fått vila så nu är det bara matte- läxan kvar. Har ju inte världens vanligaste utan värsta konstiga! Jaja bra att få den gjort nu iaf, istället för att vänta tills senare liksom.
Chili har fått vilo dag idag eftersom det passar bäst idag!
Föresten, vad tycker ni om att det är så mkt ny inplanerade saker? Jag tycker själv att det skall bli jätte skoj.

Satsa på att vinna!

Nu har jag bestämt mig, jag skall satsa allt på ridningen nu! Till heljen blir det att åka ända upp till strömstad för att tävla (bor mot stenungsunds hållet), där uppe går första omgången av bohuscupen hoppning. Sedan blir det att följa bohuscupen hoppning, skall bli sjukt kul, det kommer även vara värsta fuxlaget.
Jag skall även ev. vara med i någon mer dressyr nu på våren, även fast den senaste inte blev så lyckad (fast jag vet *** det var som *********).
Scheman för Chili skall göras, här skall det taggas, allt skall vara perfa!!!




Massa kuligt på bloggen!

Denna veckan kommer det att komma upp massa roliga saker, walla liksom?!
Bl.a. veckans gästbloggare (ny tävling), mycket om vad bloggen är och vad jag hoppas på, scheman och mycket träning med mig och Chili, Video inlägg, ny header, Favorit bloggar (vill du vara en av mina favoriter) och massa annat!

Så håll utkik!





Dressyren igår.....

Gick la sådäär! Trav arbetet GRYMT, Galoppen.... Finns bara ett ord: KATASTROF! Haha, första klassen var den som den brukade, han stack... Andra klassen fick han för sig att han var klar, så då försökte han stanna, vifta på huvudet och springa ut, nu låter det som värsta dampritten! Fast det gick ju bra med såklart.
I första klassen kom vi precis utanför placering så då fick vi något så kallat ''tröstpris'', töntigt värre!!!!!!!!!
Men alla har vi väll både bra och dåliga dagar, ibland går det lite sämre och ibland bättre!

Just look at it, he is a winner, in the really world!



What happened?

Blev ingen lektion direkt på morgonen, men nu sitter jag och Erika och försöker fixa en ''nyare inlägg'' knapp, dock går det la sådäära. Bl.a. tröttnade Erika och slog igen locket!
Kommer blogga lite mera i eftermiddag, jag skall iaf göra en utvärdering från igår. Har inte några ''direkt bilder'' men jag tog la några stycken.
Bild från förra året på Orust

En del händer

Även fast man inte tänker på det, så händer det ju saker hela tiden!
Ibland får jag för mig att jag tävlar för lite, men man måste ju kolla förändringar. Förra året ''tävlade'' jag totalt (även med klubbtävlingar/ pay and jump grejer): 9 gånger,  en prgramridning, två omg. i bohuscupen dressyr, en klubbhoppning (på en väldigt låg nivå), en pay and jump, en klubbdressyr (en sån där på låg nivå), julklappshoppet, och sedan två omg.i snögubbecupen.
Iår: Finalen i snögubbecupen, två pay and jumper, en programridning och en clearound. Alltså redan 5 saker mer än hälften av förra året! Trevligt värre! Och inbokat är det, bl.a. en tävling idag!
Hade tänkt att skriva och berätta om det året jag hade April och första året på Chili, minns nämligen varje gång.
Knepigt? Nöö!?
Om vi har utvecklats!


WE Are the winner, we are the best!

Vart i stallet ungefär hela dagen, har verkligen fått gjort allt! Slitigt för att få Chili ren, fräsch och snygg!
Nu blir det att packa fram sakerna hemma, bl.a. kavaj, vita ridbyxer/handskar.
Skall åka ifrån stallet halv 11, så det blir inte jätte tidigt.
Förutom att packa fram saker för imorgon skall jag äta och kanske göra några inlägg, om jag känner för det.



Lördag!

Idag blir det att vara i stallet nästan hela dagen!
Skall smörja, packa, tvätta svans, knoppa och helt enkelt fina till Chili. Kommer kanske ett inlägg vad jag gör mer i detalj när jag skall tävla os.v. Har dock haft lite snålt med tid den senaste tiden, känner att det inte blivit några jätte bra inlägg! Men det kommer, så ta det lugnt....






Bonnyn

Red Ut Chili En Sväng Idag, Var Jätte Fint Väder!
Trevligt Värre....

Kämpa, slit och svettas!

7kt mössnöjd över dressyrträningen idag! Egentligen gick det inte såå dåligt, men det som gick dåligt förstörde liksom allt.
Jaja får tänka på sakern, men nu är jag hemma hos Janina och skall sova över hos henne!
(ha lite roligt, kanske)¨



Min fina ponny!

Gick ganska bra igår! Felfria!

Stalldag!

Nu skall jag alldeles strax dra mig ut till stallet för att mocka os.v. Senare ta in Chili och borsta...
I eftermiddag skall jag hoppa påskhoppet, en clearound på 70 cm.
Därefter skall man till Janina fina, satt och pratade med henne igår och vi hade väldigt roligt.......





Jag visste ju...

Hur det var innan....men ändå förväntade jag mig att det skulle bli bra......det blev bra....men såklart inte föralltid!
Vad håller föralltid?... Glädjen som spreds... försvann dystert bort, rakt mot den mörkaste skog, det var natt.....som sedan försiktigt ljusnade.... det blev dag!......
Såklart alla vill vara DAG! Natt är det dystra, dagen är det man längtar efter! Natten är bara mörk och dyster!

R.E.S.P.E.K.T





Alla kan inte göra allt de vill göra....

men alla kan göra något av vad de vill!

Asso shiet....ge upp

Har haft en seg dag idag, varken gjort det ena eller det andra, inte änns ridit!
Chili har fått sin vilodag för denna vecka nu, imorgon blir det att hoppa en clearound, då blir Chili glad!
Har verkligen ingenting att säga heller!
My name is....

My dream horse.....(next horse)

Maxad C-ponny                           2005-2003

Snäll i hantering osv.. ej tittig.   Vart ute litegrann, inte gått så höga klasser!

Bra gångarter




Ganska lik Chili egentligen!



Schema Chili denna veckan:

Mån (idag): Dressyrträning
Tis: Vila
Ons: Cleround hoppning
Tor: Dressyr träning
Fre: Rida ut
Lör: Rida igenom honom, känna på han.
Sön: dressyr tävling!
endel saker med Chili!





Gilla så betygsätter jag dit utseende, 1-10

Skoj för den som får 10, men inte lika kul för den som får en 1!
Shut up facebook!!!
Alltså man kanske inte tänker på det, men hur fel är inte detta?
Kollade runt lite på facebook och upptäckte att det var flera stycken som skrev det som min rubrik lyder.
Personer som är lika gamla som mig eller äldre, visst någon gång tänker man säg inte för, men någon gång går faktiskt gränsen.



We are back from the begin

Dressyr träningen idag gick jätte bra, bästa passet någonsin!
Man kan bli något....

Min ritt från idag :D

Undertempo, annars kändes det okej!

Programridningen...

Gick helt okej, nådde iaf målet: Det gick dubbelt så bra som det gjorde förra året... Nu var det tvärtom... GIck i lite undertempo istället. Men jaja galoppen var jätte bra, visst han stack lite i avsaktningarna men det gick ju endå helt okej liksom! fick 63,7, Film kommer kanske!


<3




MY birthday!

Kanske ett grattis?
:D




I love you!

Igår gjorde du så att siffran visade detta: (kul)

Taggataggataggatagga!!

Imorgon är det min födelsedag! Skall även upp och rida programridning klockan 9, får gå upp jätte tidigt!
Hoppas att Chili har skärpt sig lite nu, förra året när jag var på program ridning (för ungefär ett årsedan) gick det inte alls ihop, han var pigg/galen/stark och jobbig, jag lyckades inte få ihop honom! Mitt mål över imorgon är att detta skall gå bättre, ha en heelt annan känsla. Inte känslan över att hoppas, utan känslan av lyckas.
Jag har lärt mig en del under detta halvåret, sedan vi bytte stall kan jag säga!!!!! Det fungerade mycket bättre för mig direkt nästan, senare när jag började träna och de, var det iaf inget tal om hur mkt vi utvecklades.
Det känns som att detta året är ett bra år, men ändå ett svårt år!



Reddi

Kom precis hem ifrån stallet:

Imorgon:

Är det min födelsedag!!
Programridning (klockan 9)
TÅRTA!
YAY!



Glad påsk

Idag var det påsk ja, snö ute men ändå ganska najjs väder!

Idag blir det att baka tårta, rida ut Chili och fixa honom för imorgon!!

Hade tänkt att ta en påskritt med chili, en fårse vad lillgrabben känner för...

Förra året knoppade jag han tillochmed, men iår blir det mer att knoppa för imorgon.


Förra årets påsk!





Flyt!

Idag var Chili väldigt jobbig, ville bara sticka, det slutade med att min tränare (Lotta R) satt upp och red honom själv. Om han blev paff.... Haha, men han visade att han iaf kunde, dock är han ju inte helt enkel. Satt sedan upp och red honom lite själv, och snacka om att man kände skillnad!
Nu har vi iaf kommit fram till att hon kan rida honom trots att han är en B-Ponny ( He is a strong boy ).
Skritt och Trav arbetet klarar jag ju själv, han är liksom hur fin som helst där, dock är han en stark och jobbig heest i galoppen!!! Men inte nu (efter hon ridit han).

//Isabell

http://ztreliin.blogg.se/

En awsome hästblogg!
Började ganska nyss att läsa Linns blogg, tycker den är jätte bra!
Jag tror nog faktiskt att detta är nya favoritern, jag tror ni också skulle kunna tycka det Klicka här!
Tycker även så synd om Linn då Putte inte mår bra, håller ni inte med?  :(

PÅSKLOV!

Dock ett stenhårt!
Imorgon: Maria Gretzer clinic, därefter dressyr träning!
Lördag: PÅSKAFTON
Söndag: Programridning (rider klockan 09.00)
Ja, lovet startar ju inte lugnt....
Fin kille!

Jag ger upp!

Känner på mig att detta lovet kommer bli fett dåligt, om inte hela året! HELVETE

Pippi och hennes kattungar!

Namn förslag på dessa 3 sweetisar?

Jajamensan!

Håller schemat bra!
Sova next!

bmbm

Haha idag gjorde jag världens sämsta redovisning, gick sjukt dåligt! JAja nu skall jag inte grubbla på det...
Red iaf ut en bit med Chili, han var pigg och kändes goo. Nu skall det laddas!
Idag skall jag pyssla med påsk saker, läsa och sova tidigt! (försöka)

Helloo!

Idag hade vi muntliga natinella i engelska, gick AS dåligt....asso skäms! Gick inte ihop, är as sur nu!
Iaf vilade Chili idag eftersom han gått två dressyr pass, ett igår och ett i lördags. Han var trött, säger vi.
Men har iaf hämtat jackan, SHRF!
see yay later!

'Nu!

Skall alldeles strax upp till hööks och köpa en hjälm, därefter hämta min jacka!
Något mer trevligt är att Pippi har fått kattungar! Skojj, bilder kommer!

Whywhywhy?

Varför varför varför?
Alltså varför?
Nämn nått som inte har nånting med varför! HAha, varför skrev jag så? x)
-_-
Haha, jag och Erika är väldigt guulliga! I think....

Dressyrträning!

Idag var det dressyrträning igen, han var super fin! Känner mig jätte nöjd över honom.
Vi har dock en hel del kvar att jobba med i galoppen, men traven var ju as gooo!
Nu är det ju bara två veckor kvar tills jag skall tävla dressyr, spännande!
//Isabell

RSS 2.0